Maatwerk interieur

Home / Maatwerk interieur

Maatwerk interieur

Wilt u uw interieur verfraaien met een strakke boekenkast? Eindelijk die langverwachte inloopkast verwezenlijken? Of uw tv- en installatie apparatuur netjes wegwerken? Neem actie en maak uw dromen werkelijk. HvB Timmer- en onderhoudsbedrijf maakt houten meubelen op maat. Dus wees uniek met uw boekenkast, inloopkast of tv-meubel en maak gebruik van de kwaliteiten van HvB!

Houten meubelen op maat

HvB Timmer- en onderhoudsbedrijf maakt houten meubelen op maat. Bekijk de projecten in ons foto album voor een impressie van onze werkzaamheden. Bij HvB Timmer- en onderhoudsbedrijf staan uw wensen centraal. Uw dromen en ideeën realiseren onze ervaren en specialistische timmermannen graag voor u. Niet voor niets staat HvB Timmer- en onderhoudsbedrijf in Soest en omgeving bekend om de goede service, eerlijke prijzen en hoge kwaliteit.

Heeft u vragen? Laat het weten
Wilt u gebruiken maken van de vele voordelen van HvB Timmer- en onderhoudsbedrijf? Wacht niet langer en neem contact op. Ons team staat graag voor u klaar om u van dienst te zien. Bel 035-5881950, 06-14525638 (mobiel), 0800-2929068 (gratis) of stuur een e-mail: hvb.soest@xs4all.nl en vraag om een vrijblijvende offerte op maat.